WildflowerhourNL 8 april

WildflowerhourNL van vanavond was een feestje. De lente spatte er van af en wat genoten we er van! Social media op zijn best, wat ons betreft!

Een paar enthousiaste deelnemers plaatste prachtige plaatjes van hun vondsten. Ook de foto’s worden steeds mooier lijkt het ;-).

Bosanemoon, Deens lepelblad, knolbeemdgras, vingerhelmbloem en nog veel meer. Wil je ook deel uitmaken van het vrolijkste, natuurlijkste en leerzaamste uurtje op social media: volg dan de hashtag #wildflowerhourNL op zondagavond tussen 9-10 pm, of nog beter, maak deze week foto’s van de wilde bloemen die je tegen komt en deel ze tussen 9-10pm op zondagavond met #wildflowerhourNL in je bericht. Doe je automatisch mee!

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close