WildflowerhourNL 15 april 2018

Wat stond er deze week allemaal in bloei

Deze week werden o.a. de eerste paardenbloemen (Taraxacum officinale), dotterbloemen (Caltha palustris) en kievitsbloemen (Fritillaria meleagris) op de foto vastgelegd. Nieuwsgierig naar de foto’s? Bekijk ze hier onder.
Bosplantenuitdaging

Met ingang van komende week trekken we op met onze Engelse evenknie en nodigen we volgers uit mee te doen aan de uitdagingen. De komende week staat in het teken van bloeiende bosplanten. Ga jij komende week naar het bos en kom je daar bloeiende planten tegen? Zet ze dan op de foto en deel je vondsten op zondagavond tussen 9-10 pm, natuurlijk met de #wildflowerhourNL en #bosplanten.

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close